Wysłany: 2008-12-09, 16:12 Pomoc dla Przemka Gąsiąrka
Odeszła od nas Magda Gąsiorek, psycholog, pracownik Stowarzyszenia Zastępczego Rodzicielstwa. Prosimy o wsparcie dla Rodziny i przekazanie tej informacji jak największej liczbie znajomych:
Fundacja Nasz Dom organizuję zbiórkę pieniędzy dla Przemka Gąsiorka - pracownika naukowego Uniwersytetu Poznańskiego, współpracownika Stowarzyszenia Zastępczego Rodzicielstwa i Fundacji Nasz Dom. 4 grudnia, w trakcie porodu, zmarła jego żona Magda osierocając pięcioro dzieci: Weronikę- 8 lat, Piotrusia - 7 lat, Marysię - 5 lat, Tereskę- 2 lata, Bogusię - 4 dni. Przemek jest jedynym żywicielem i opiekunem rodziny. Pieniądze wpłacać można na konto Fundacji Nasz Dom z dopiskiem „dla Przemka" nr konta: 30 1020 4144 0000 6702 0063 8676
Ja już wcześniej w ważnych informacjach umieściłam apel. Więc proszę o usunięcie mojego tematu, lub niech pozostanie to ważna i wstrząsająca sprawa i napewno wielka tragedia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum